INFORMACIJSKA DRUŽBA 2018

Vljudno vas vabimo k sodelovanju na 21. mednarodni multikonferenci Informacijska družba – IS 2018, ki bo potekala od 8. do 12. oktobra 2018 v Ljubljani na Institutu "Jožef Stefan". IS 2018 bo omogočila raziskovalcem, da predstavijo svoje najnovejše raziskave in odkritja z različnih področij informacijske družbe.

Vprašaj našega virtualnega asistenta.

Zborniki IS2018

Zadnje novice


Vljudno vas vabimo k sodelovanju na 21. mednarodni multikonferenci Informacijska družba – IS 2018, ki bo potekala od 8. oktobra do 12. oktobra 2018 v Ljubljani na Institutu "Jožef Stefan". IS 2018 bo omogočila raziskovalcem, da predstavijo svoje najnovejše raziskave in odkritja z različnih področij informacijske družbe. Multikonferenco bodo sestavljale skrbno izbrane konference.

Informacijska družba spreminja svet in tudi slovensko družbo. Zato je pomembno, da se teh sprememb zavedamo in jih sprejmemo v vsakdanje življenje. Cilj IS 2018 ni najti dokončne odgovore na probleme, ki se porajajo ob pohodu informacijske družbe, temveč sprožiti interdisciplinarne strokovne razprave in zastaviti smernice za nadaljnje raziskovanje. Multikonferenca bo imela vlogo foruma svetovnih in domačih raziskovalcev, kjer se bo razglabljalo o sedanjih in prihodnjih raziskovalnih usmeritvah, poslovnih priložnostih ter vladnih politikah Evrope in Amerike, izmenjevalo ideje in razvijalo vizijo informacijske družbe.

Ustanove in posamezniki so vabljeni, da predstavijo prispevke o zanimivih novih dognanjih s področja katere izmed sestavnih konferenc. Pripravijo lahko tudi pregled stanja in novosti v svoji ustanovi, spregovorijo o problemih znanosti in razvoja v Sloveniji, o odnosu države ali o tem, kako bi se morala Slovenija razvijati v smeri informacijske družbe.


 

Oddaja prispevkov

Vljudno vas vabimo k sodelovanju na 21. mednarodni multikonferenci Informacijske družbe – IS 2018.

Registracija

Za vse sodelujoče, ki želijo predstaviti svoje raziskave se morajo prijaviti. Rok za prijavo je 21. september 2018.

Kako na multikonferenco

Multikonferenca IS2018 bo potekala na Institutu Jožef Stefan, Jamova cesta 39, 1000 Ljubljana, Slovenija.