INFORMACIJSKA DRUŽBA 2017

Vljudno vas vabimo k sodelovanju na 20. mednarodni multikonferenci Informacijska družba – IS 2017, ki bo potekala od 9. do 13. oktobra 2017 v Ljubljani na Institutu "Jožef Stefan". IS 2017 bo omogočila raziskovalcem, da predstavijo svoje najnovejše raziskave in odkritja z različnih področij informacijske družbe.

Vprašaj našega virtualnega asistenta.

Zadnje novice


Urniki 2017Vabilo

Vljudno vas vabimo k sodelovanju na 20. mednarodni multikonferenci Informacijska družba – IS 2017, ki bo potekala od 9. oktobra do 13. oktobra 2017 v Ljubljani na Institutu "Jožef Stefan". IS 2017 bo omogočila raziskovalcem, da predstavijo svoje najnovejše raziskave in odkritja z različnih področij informacijske družbe. Multikonferenco bodo sestavljale skrbno izbrane konference.

Informacijska družba spreminja svet in tudi slovensko družbo. Zato je pomembno, da se teh sprememb zavedamo in jih sprejmemo v vsakdanje življenje. Cilj IS 2017 ni najti dokončne odgovore na probleme, ki se porajajo ob pohodu informacijske družbe, temveč sprožiti interdisciplinarne strokovne razprave in zastaviti smernice za nadaljnje raziskovanje. Multikonferenca bo imela vlogo foruma svetovnih in domačih raziskovalcev, kjer se bo razglabljalo o sedanjih in prihodnjih raziskovalnih usmeritvah, poslovnih priložnostih ter vladnih politikah Evrope in Amerike, izmenjevalo ideje in razvijalo vizijo informacijske družbe.

Ustanove in posamezniki so vabljeni, da predstavijo prispevke o zanimivih novih dognanjih s področja katere izmed sestavnih konferenc. Pripravijo lahko tudi pregled stanja in novosti v svoji ustanovi, spregovorijo o problemih znanosti in razvoja v Sloveniji, o odnosu države ali o tem, kako bi se morala Slovenija razvijati v smeri informacijske družbe.


 

Oddaja prispevkov

Vljudno vas vabimo k sodelovanju na 20. mednarodni multikonferenci Informacijske družbe – IS 2017.

Registracija

Za vse sodelujoče, ki želijo predstaviti svoje raziskave se morajo prijaviti. Rok za prijavo je 21. september 2017.

Kako na multikonferenco

Multikonferenca IS2017 bo potekala na Institutu Jožef Stefan, Jamova cesta 39, 1000 Ljubljana, Slovenija.